zondag 4 januari 2015

Versiertips


Iemand versieren is niet enkel voor de mannen weggelegd. Hoewel het voor ons makkelijker is om het aan de mannen over te laten. Zo lopen wij tenslotte geen kans op een blauwtje. Stel je ziet in eens de man van je dromen voor je staan, maar hij maakt geen move, wat doe je dan? Je kan af wachten en zien of hij je alsnog aan spreekt... Misschien later... Misschien ook wel nooit... En dan loop je mogelijk dan man van je dromen mis. Zonde! Zoals ik al een paar blogs eerder zei, houden mannen van vrouwen die zelfverzekerd zijn en niet afwachten. Wij zijn prima in staat om een man te versieren, alleen doen wij het op een iets andere manier.

Lichaamstaal
De manier waarop je jezelf beweegt is erg belangrijk. Mannen willen een vrouw die zelfvertrouwen uitstraalt en dit ook laat zien in haar bewegingen. Een mooi glimlach doet het bij de meeste mannen erg goed, net als op het juiste moment oogcontact maken. Wanneer je eenmaal oogcontact met hem hebt, dan kijk je hem net even iets te lang en om vervolgens snel weg te kijken. Daarna kijk je weer naar hem, tot hij opnieuw kijkt en kijk je weer weg. Elke normale man begrijpt dan dat je interesse in hem hebt.

Hints
Laat één ding goed duidelijk zijn, mannen zijn de jagers en hebben uiteindelijk graag zelf de touwtjes in handen. Ze vinden het leuk als jij de eerste stap neemt, maar laat de rest vanuit hem komen. Het gaat echt om het geven van subtiele hints, dus oogcontact en een geweldige glimlach, maar ook aanrakingen. Wanneer jullie in gesprek raken kan je op het juiste moment je hand even op zijn arm leggen, bijvoorbeeld wanneer hij je aan het lachen maakt. Wat je ook doet, laat hém altijd denken dat hij het initiatief neemt anders loop je het risico dat hij zich terugtrekt. Mannen willen zich graag 'mannelijk' voelen ;-)

Eigen mening
And last, but not least... Praat hem niet naar de mond. Dat doen onzekere dames, jij niet! Jij hebt een duidelijke eigen mening en durft deze ook te uiten. Zolang je dit doet op een rustige en beleefde manier doet, vinden mannen dat mad sexy. Wanneer je ervoor kiest om je te gaan gedragen als een tokkie dan zijn ze vrij snel weg. De gentlemen tenminste. dD mede-tokkie-mannetjes zullen je leuk vinden. Mannen houden echt van vrouwen die sterk en onafhankelijk zijn. Het maakt ze nieuwsgierig naar wie jij bent.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten