vrijdag 12 december 2014

Lichaamstaal deel 3

Eindelijk zie je hem dan. Na al die jaren wachten. De man van je dromen! Maar is dit ook wederzijds en waaraan merk je dit dan? Je kan ontzettend veel aflezen aan de manier waarop hij zijn lichaam gebruikt wanneer jij in zijn buurt bent. Lichaamstaal vindt vaak onbewust plaats en is dus ook meestal oprecht. Wel dien je natuurlijk te weten hoe je lichaamstaal dan moet interpreteren, dit ga ik hieronder toelichten. Vervolgens zal ik nog wat tips aan jullie geven over hoe je als vrouw bewust door middel van lichaamstaal de man van je dromen kan verleiden.

Positieve lichaamstaal herkennen
Probeer wanneer jullie eindelijk in gesprek zijn gegaan eens goed te letten op wat zijn lichaam je vertelt. Positieve signalen tijdens een gesprek zijn:
  • Zijn pupillen worden groter; wijdere pupillen betekenen meer opwinding.
  • Mannen hebben de neiging om, wanneer ze iemand leuk vinden, hun wenkbrauwen iets op te trekken waardoor hun ogen wat groter lijken
  • Hij spiegelt jouw lichaamstaal. Voor de meeste mensen is spiegelen een onbewuste reflex, die de functie heeft van sociaal bindmiddel
  • Hij lacht regelmatig naar je.
  • Hij houdt net iets te lang oogcontact met je.
  • Hij gaat net iets te dicht bij staan.
  • Hij raakt je aan.
  • Hij oogt nerveus om jou heen.
Verleid hem met je lichaamshouding
Voordat je hem kan verleiden moet je eerst zeker van je zelf zijn en zorgen dat je zelfvertrouwen uitstraalt. Niet is zo aantrekkelijk als een vrouw met zelfvertrouwen! Dus think sexy, straal zelfvertrouwen uit en volg deze stappen:

Begin met het oefenen van de juiste houding. Ga zijlings voor de spiegel staan om je houding goed te kunnen zien. Ga recht opstaan, steek je borsten een beetje vooruit en je kont lichtjes naar achteren, zodat je een 'S' vormt. Doe dit niet te overdreven, je wilt natuurlijk niet overkomen als een gekkie. Laat het een natuurlijke houding lijken. Vervolgens richt je je kin een héél klein beetje naar beneden. Ook dit met mate, je wilt geen dubbele kin creëren! En met je kin een klein beetje naar beneden kijk je omhoog. Wanneer je lacht, probeer dan je lippen een klein beetje te tuiten. Tot slot zorg dat je schouders trots naar achteren staan.

 Je gaat nu je nieuwe houding toepassen. Tijdens het lopen plaats je telkens je ene voet recht voor de ander, een beetje zoals je ziet op catwalks bij modellen en maak je met je heupen een lichte 8. Doe dit niet te overdreven, tenzij je op hem wilt overkomen als Shakira met een wedgie. Probeer rustig te lopen en zorg dat je niet met stampende voeten loopt. Houd je voeten zo dicht mogelijk bij de grond, zonder dat je gaat sleuren.

Wanneer je naar hem kijkt, wees een beetje brutaal en gedurfd. Kijk niet gelijk als een bang muisje weg. Zorg dat je oogcontact maakt en dat hij ziet dat je naar hem kijkt. Blijf desnoods 20 seconden naar hem staren als het moet. Als je hem voorbij wandelt, kijk hem dan niet direct aan. Wanneer je voelt dat hij naar je kijkt, glimlach je een beetje en kijk je vanuit je ooghoeken naar richting hem, meer niet. Plaag hem. Lik met je tong je lippen of bijt op je onderlip, maar doe dit subtiel en niet te vaak.

En houd hier rekening mee
Doe alles met klasse en niet trashy! Wees niet te nep en te overdreven. Intelligentie is een mega turn- on, helemaal als je daarnaast ook nog classy en sexy bent. Houd vast een je normen en waarden, wees jezelf en houd in gedachten wat je volgende stap gaat zijn wanneer je hem hebt verleid. Wees geen open boek, geef jezelf stukje bij beetje bloot. Zo houd je hem geïnteresseerd en daarnaast houden mannen wel van mysterieuze dames. Tot slot wil ik nog zeggen dat er een dunne lijn zit tussen een man subtiel verleiden of je gedragen als een hoer. Het helpt als je voor jezelf duidelijk hebt wat die lijn is en daar nooit maar dan ook nooit voor niemand overheen gaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten